Boka online

Filters Sort results
Reset Apply
Lärobok för dig som ska ta körkort för personbil med tillkopplad tung släpvagn.
750.00 kr
Körkortsboken på engelska passar både dig som är van vid vanlig löpande text och dig som lär dig bäst med hjälp av bilder och konkreta exempel. Det är lätt att förstå vad som är viktigt i texten och trots att boken innehåller mycket fakta så är risken för akuta sömnanfall väldigt liten.
450.00 kr
Ett komplett bokpaket för B-behörighet på engelska.
750.00 kr
Denna boken omfattar all information kring handledarutbildningen. Denna kan du köpa direkt här på e-handeln och ta ut i skolan när det passar dig.
125.00 kr
I detta ingår böcker, obegränsat antal teorilektioner i sal (liten grupp) måndag, tisdag och torsdag samt inloggning till elevcentralen. På Elevcentralen kan du göra teorifrågor, snabbtester, anpassade tester och slutprov, se på körkortsfilmer mm
750.00 kr
Lättlästa Körkortsboken är skriven med ett enkelt språk och med så lite text som möjligt utan att faktainnehållet urholkats för mycket. Den kan naturligtvis läsas av alla men den vänder sig framför allt till den som har någon form av inlärningssvårigheter och/eller språksvårigheter. Fakta: cirka 240 sidor
750.00 kr
750.00 kr

Bli uppringd

Här kan du skicka in en anmälan till oss. Anmälan avser den utbildning du anger under ”övriga synpunkter”. Vi hör av oss så fort vi får tid och möjligthet. Har du något övrigt önskemål som vi ska ta hänsyn till går det också bra att skriva det i övriga synpunkter.