Köpvillkor

Följande villkor gäller för Kringlans Trafikskola AB:s försäljning i Sverige över Internet till konsument.  Trafikskolan ska informera om namn, organisationsnummer, telefonnummer, ev. telefaxnummer, adress och e-postadress.

 

Beställning mm

Beställning av en vara eller tjänst sker på vår hemsida. När du beställt och betalat skickar vi en orderbekräftelse till dig.

 

För att handla måste du vara över 18 år. Är du ännu inte 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att få handla.

 

Priser

Priserna anges i svenska kronor och inkluderar moms om inget annat anges. Priset på varan/tjänsten är det som anges på webbplatsen på beställningsdagen.

 OBS! 195:- tillkommer för frakten när vi skickar varan. Gäller även vid Retur/Ångerrätt ( vi skickar varan alltid som rekommenderat brev )

Betalning

Betalning görs i samband med beställningen, med kontokort, vilket innebär att du betalar din order direkt via kontokort (Visa eller Mastercard). Vi samarbetar med DIBS Payment Services.

 

Leverans och fraktkostnad

Du får dina varor inom 3-5 arbetsdagar efter det att vi fått din beställning . Vi svarar inte för dröjsmål som beror på hinder utanför vår kontroll (force majeure). Vi levererar endast inom Sverige. För varor som inte levereras över Internet tillämpar vi enhetsfrakt på 195 kr per order. Vid avhämtning av varor utgår ingen fraktkostnad. ( vi skickar varan alltid som rekommenderat brev )

 

Paket som inte hämtas ut

Hämtar du inte ut ditt paket alls, så skickas det tillbaka till oss. Vi tar då ut en avgift på 195 kr för att täcka de kostnader vi har i samband med det outlösta paketet. Om du inte meddelar oss annat inom 14 dagar från det att varan återkommit till oss upphör/ ann