Boka online

Filters Sort results
Reset Apply
Kursen hålls på skolans adress (Dalgatan 4, Södertälje) Avbokning kan senast ske en vardag innan, före kl. 13:00. Vid sen avbokning sker fullständig debitering. Rapportering av kursens deltagare till Transportstyrelsen sker elektroniskt dagen efter kurstillfället. OBS! Meddela kursledaren eller receptionen om du har teoriprov bokat dagen efter. Tag med legitimation!
350.00 kr
Du måste ha tillräckligt bra körförmåga för att kunna delta i denna kurs. Om du är tveksam på din körförmåga inför halkbanan rekommenderar vi att du bokar en testlektion med oss för att säkerställa att du kommer bli godkänd på kursen. Det är viktigt att du är på plats lite tidigare än din upphämtningstid. Tag med legitimation. ​ Observera att betalningsbekräftelse inte kan tolkas som en bokningsbekräftelse. Efter registrerad betalning kommer du få en bokningsbekräftelse om tiden du valde fortfarande är tillgänglig. Halkbana - Risktvåan Din skjuts till Strängnäs åker från trafikskolans adress (Dalgatan 4, Södertälje) Du får bokningsbekräftelse från oss efter att du har betalat kurs avgiften.
1900.00 kr

Bli uppringd

Här kan du skicka in en anmälan till oss. Anmälan avser den utbildning du anger under ”övriga synpunkter”. Vi hör av oss så fort vi får tid och möjligthet. Har du något övrigt önskemål som vi ska ta hänsyn till går det också bra att skriva det i övriga synpunkter.